به گزارش فریده محمدی خبرنگار زانانیوز، مهندس ایرج بهرامی مدیر جهادکشاورزی سرپلذهاب با اعلام خبر فوق گفت: بر اساس برنامه ابلاغی سازمان جهاد کشاورزی، تا امروز قرارداد کشت ۴۰۰۰ هکتار چغندرقند با کشاورزان اين شهرستان منعقد شده است.
وی با بیان اینکه بهترین زمان کاشت چغندر قند پاییزه در سرپلذهاب از اول مهر تا ۱۵ آبان و زمان برداشت این محصول اواسط خردادماه است، افزود: کشت چغندر قند طی چند سال اخیر در سرپلذهاب متداول شده و با توجه به استقبال کشاورزان پیش بینی میشود تا اواخر آبانماه بیش از ۵۰۰۰ هکتار چغندرقند پائیزه در اراضی شهرستان کشت گردد.
وی تصریح کرد: شهرستان سرپلذهاب جزو شهرستانهای برتر تولیدکننده چغندر قند پاییزه کشور می باشد و پیش بینی میگردد ۱۳ درصد چغندرقند پائیزه کشور در این شهرستان کشت گردد.
بهرامی افزود: در بیشتر مناطق استان چغندرقند به صورت بهاره کشت می شود که در این حالت آب زیادی برای آبیاری نیاز دارد، این در حالی است که امکان کشت پائیزه این محصول در برخی از مناطق از جمله مناطق گرمسیر استان کرمانشاه نظیر سرپلذهاب وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: با کشت پائیزه چغندرقند مقدار نیاز به آبیاری به خاطر استفاده از بارندگی ها در مقایسه با کشت بهاره به مقدار قابل توجهی کاهش می یابد از این رو با توجه به کمبود آب در کشور، توسعه کشت پائیزه چغندرقند به جای کشت بهاره ، باعث کاهش مصرف آب می گردد.
ثبت دیدگاه