حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 9 جماد ثاني 1446 Tuesday, 10 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 298 تعداد نوشته های امروز : 1 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 2×
     
گام تحول آفرین دولت سیزدهم برای کرمانشاه/ اختصاص ۳۰ هزار میلیارد تومان به راه آهن کرمانشاه – خسروی/ این اعتبار، نقد و آماده هزینه در پروژه است
05 جولای 2024 - 2:14
شناسه : 6080
1
استاندار کرمانشاه خبر داد؛ زانانیوز، استاندار کرمانشاه با اشاره به استجازه از رهبر معظم انقلاب و تایید در هیئت دولت، از اختصاص «۳۰ هزار میلیارد تومان» اعتبار برای تکمیل پروژه مهم راه آهن کرمانشاه به خسروی خبر داد و گفت: این اعتبار قطعی و نقد است و با استفاده از آن، راه آهن کرمانشاه به خسروی طی ۳ سال ساخته و بهره‌برداری می‌شود.
ارسال توسط : نویسنده : فریده محمدی منبع : زانانیوز
پ
پ

به گزارش فریده محمدی خبرنگار زانانیوز، «محمدطیب صحرایی» روز پنجشنبه ۱۴ تیرماه، در نشست خبری در استانداری افزود: برای پیگیری پروژه راه آهن کرمانشاه به خسروی طی ۱.۵ سالی که در استانداری حضور داشته ام، ۱۳ نامه رسمی به مقامات ارشد نوشته و ده‌ها جلسه فشرده و بازدید مقامات ملی در این زمینه برنامه ریزی کرده‌ایم که به لطف خدا و با عنایت ویژه رهبر معظم انقلاب، مشمول استجازه معظم له شد و به دنبال پیگیری های قبلی، روز گذشته در جلسه هیات دولت به تصویب نهایی رسید.

وی گفت: پروژه راه آهن کرمانشاه – خسروی جزو مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به استان کرمانشاه است که تاکنون به دلیل کم توجهی به پایان نرسیده و به دلیل اهمیت و راهبردی بودن آن در دولت سیزدهم مورد توجه جدی قرار گرفت و به عنوان یکی از پروژه های اولویت دار جهت تامین منابع مالی در دولت تصویب شد.

وی توضیح داد که این پروژه ریلی به طول ۲۶۳ کیلومتر در حال حاضر حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که با تزریق ۳۰ همت منابع نقدی از محل استجازه رهبر معظم انقلاب در یک بازه زمانی سه ساله تکمیل می‌شود.

استاندار کرمانشاه در تشریح جزئیات این پروژه همچنین گفت که ۱۱ تونل در مسیر اجرای این پروژه است که ۹ مورد آن ساخته شده و ۲ تونل باقی مانده است.

وی ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نقدی این پروژه را حدود هفت برابر بودجه عمرانی سالانه استان کرمانشاه دانست و گفت: هدیه رهبر انقلاب و دولت سیزدهم، حدود ۷ برابر بودجه عمرانی سالانه استان که حدود چهار هزار و سیصد میلیارد تومان بوده، است.

صحرایی با اشاره به مرزی بودن استان کرمانشاه، گفت: ۲ مرز خسروی و پرویزخان در شهرستان قصرشیرین جزو مرزهای فعال و ترانزیتی کشور محسوب می شود به طوریکه مرز پرویزخان در ۲ ماه اول امسال مرز برتر در زمینه ترانزیت کشور شد و از این رو باید خطوط ریلی استان را به منظور توسعه صادرات افزایش دهیم.

استاندار کرمانشاه در مورد اهمیت توسعه حمل و نقل ریلی در استان کرمانشاه نیز گفت: سالانه در این استان ۱۲۰ میلیون تن تولید صنعتی، ۲۰ میلیون تن تولید معدنی و پنج میلیون تن نیز تولید کشاورزی داریم که این میزان تولیدات می طلبد حوزه حمل و نقل ریلی را برای جابجایی و صادرات محصولات استان توسعه و گسترش دهیم.

وی همچنین اضافه کرد که در کنار این میزان تولیدات کرمانشاه را نیز به عنوان یک استان گردشگری و از همه مهمتر بر سر راه عتبات عالیات است و سالانه ۲ میلیون زائر از طریق مرز خسروی عازم کشور عراق می شوند که ظرفیت بالایی است و باید به فکر توسعه شبکه ریلی استان باشیم.

صحرایی همچنین گفت: با اجرای پروژه راه آهن کرمانشاه – خسروی علاوه بر توسعه شبکه حمل و نقل استان، چندین هزار شغل نیز در مرحله ساخت و پس از آن نیز به صورت مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می شود و به رونق اقتصادی استان کرمانشاه کمک زیادی خواهد کرد.

وی به نامه نگاری و پیگیری فراوان برای اولویت دار کردن این پروژه در دولت اشاره کرد و گفت: در این راه از اعضای مجمع قبلی و کنونی نمایندگان استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی و مسوولان مربوطه در سطح ملی و استانی نیز قدردانی می کنم.

او تصریح کرد که پروژه ریلی راهبردی کرمانشاه -خسروی، شبکه ریلی کشور ایران را به عراق متصل می‌کند و مسیر ترانزیتی کشور را در قالب کمربند ایران_ راه تکمیل می‌کند.

صحرایی خاطرنشان کرد: این اعتبارات تخصیص شده و نقد است و نمی‌تواند در جای دیگری صرف شود، بنابراین دولت بعدی که روی کار می‌آید اگر اهل کار باشد ظرف سه سال با این اعتبار می‌تواند پروژه راه آهن کرمانشاه – خسروی را تکمیل می‌کند.

استاندار کرمانشاه تاکید کرد: اهمیت این اعتبارات در این است که نیازی نیست منتظر تخصیص بمانیم و این اعتبارات تخصیص شده و نقد است و فقط دولتی می‌خواهد که همت کرده و پروژه را اجرایی کند.

صحرایی طول مسیر راه آهن کرمانشاه – خسروی را ۲۶۳ کیلومتر اعلام و تصریح کرد: این مسیر با شاخه‌های آنتنی حدود ۳۳۰ کیلومتر ریل گذاری نیاز دارد.

وی خاطرنشان کرد: اجرای این پروژه می‌تواند چند هزار شغل را ایجاد کند که برای استانی که بیکاری بالایی دارد، بسیار حائز اهمیت است.

استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۰ روستا، بیش از هشت هزار و ۱۰۰ کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی دارد.

خط ریلی در استان کرمانشاه اکنون تا شهر کرمانشاه به عنوان مرکز استان وصل است و هر هفته ۲ بار قطار از مسیر کرمانشاه به مشهد و برعکس اقدام به جابجایی مسافر و بار می کند هرچند به دلیل افتتاح زودهنگام در دولت دوازدهم و ضعف زیرساختی بویژه از تهران تا کرمانشاه ظرفیت جابجایی کمتر از حد انتظار دارد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی زانا نیوز بخوانید. (کلیک کنید)

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 34243443 -083
پسـت الـکترونیـکی info@zananews.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه، خیابان مدرس، مجتمع ایران ،طبقه اول، واحد52